Onderstaand een paar van de vele ervaringen van onze bruidsparen.
Klik op de widget om meer recensie’s bekijken.

“Wij hebben een fantastische ervaring met foto Wijnands!

Bij het kenningsmakings gesprek klikte het meteen. Er werd goed geluisterd naar onze wensen en alles was mogelijk. Tijdens de bruiloft zijn Richard en zijn zoon Michael de hele dag (11:00- 02:00) aanwezig geweest. De belofte om als fotograaf zo onzichtbaar mogelijk te zijn, is helemaal gelukt. Daardoor zijn de foto’s exact naar onze wens geworden. Niet geposeerd maar echt en spontaan. We hebben ook een aantal foto’s besproken die we zelf graag gemaakt wilde hebben. Dat is ook meer dan prima gedaan. Echte iedereen en alles staat er goed op. De kwaliteit van de foto’s is ook echt goed. De dag voor de bruiloft hebben we een love shoot gedaan. Dit zorgt er absoluut voor (zeker voor mijn vrouw) dat je comfortabel voelt voor de fotograaf. Het was niet alleen goed om te doen maar ook ontzettend leuk! Danae en Richard hebben deze shoot met veel lol en enthousiasme samen gedaan. Ook die foto’s zijn zeer mooi maar ook erg leuk! Mijn vrouw heeft ondanks haar zenuwen toch als verrassing een boudoir shoot gedaan. Richard en Danae hebben voortreffelijk werk afgeleverd. Het op haar gemak stellen van mijn vrouw, zelf laten bepalen hoe ver zij daar in ging, heeft ook hier voor hele mooie vrouwvriendelijke foto’s gezorgd. Het spreekt voor zich dat ik daar erg blij mee ben, maar ook mijn vrouw was erg tevreden met het resultaat.

Zoals gezegd zijn we uitermate tevreden met de kwaliteit van alle foto’s . Richard Michael en Danae zijn hele toegankelijke mensen die zeer goed luisteren wat je wilt. Ze hebben goede ideeën en denken echt met je mee. Dit om het resultaat zo goed mogelijk te maken. Onze gasten waren ook heel enthousiast over hun aanwezigheid.

Wij kunnen ze echt aanraden. Je krijgt met het inhuren van deze ontzettend leuke, enthousiaste en professionele mensen prachtige foto’s die na de zoveelste keer bekijken nog steeds een grote lach op je gezicht geven!!

Richard Danae en Michael nogmaals heel erg bedankt!!

Hartelijke groeten,

Dick en Linda de Jong”

“Wij vonden het belangrijk om een “klick” te hebben met onze fotograaf. Dat was na het kennismakingsgesprek al snel het geval. Daardoor verliep alles vlotjes en met een vleugje humor. Dat kwam de foto’s zeker ten goede. Ook met zoon Michael hebben we een fijn contact gehad. Er is goed naar onze wensen geluisterd, we zijn dan ook erg tevreden met de resultaten. Veel succes verder met jullie bedrijf. Groeten Marco en Ans”

“Tijdens de eerste afspraak voelden wij meteen een klik met jullie en wisten we zeker dat we met jullie wilden samenwerken op onze grote dag. Jullie foto’s zijn speels en origineel door jullie creatieve ideeen. Daarnaast hebben jullie foto’s vanuit twee perspectieven kunnen maken, doordat jullie met z’n tweeën werken. Dit heeft een mooie toegevoegde waarde voor onze foto’s. Door jullie ontspannen manier van werken, was de sfeer tijdens het maken van de foto’s ongedwongen en gezellig. Dit is op de foto’s terug te zien! We zijn ontzettend blij dat jullie onze foto’s hebben willen maken en we bevelen jullie graag aan, aan anderen!”

“Wij hebben een geweldige bruiloft gehad en hiervan zijn geweldige herinneringen gemaakt door het geweldige team van foto Wijnands. Wat zijn het fijne mensen om om je heen te hebben. En wat doen ze geweldig hun best. Was blij dat jullie erbij waren. Super bedankt!!!”

“2 super fotografen met passie voor hun werk!
Onze bruiloft was op een boot in Mallorca dus extra moeilijk, maar ook een mooie uitdaging en ervaring die ze heel mooi hebben uitgevoerd!
De foto’s en het album zijn super geworden!
Zeker een aanrader deze 2 toppers!”

Foto Wijnands 9.8 uit 102 ervaringen