Heerlijk weer een winterbruiloft mogen fotograferen in januari. Helaas hadden wij wel de pech dat het weekend van 26 januari een herstelmomentje was van koning winter. De week voor de bruiloft en de week erna was het gewoon aan het sneeuwen. Deze sneeuw was helaas verdwenen tijdens de trouwdag van Bas & Lieke. Jammer!

Waarom vinden wij een winterbruiloft zo leuk?
Een winterbruiloft vindt meestal plaats in een klein en intiem gezelschap. Winterbruiloften zijn over het algemeen knus en gezellig mede door de inrichting bij de locatie, die voor de speciale sfeer zorgt zoals brandende open haarden, kaarsjes op de tafels, speciale winterbloemen. En dan niet te vergeten een heerlijke kop warme chocolademelk.

Wil je voordelen van een winterbruiloft weten, neem dan contact met ons. Wij kunnen jullie meer informatie geven over het organiseren van een winterbruiloft. Wij weten zelfs een kasteel in Nederland waar zeker sneeuw ligt tijdens jullie trouwdag.

Bas en Lieke
26 januari 2019 de trouwdag van Bas & Lieke! Hun mooie dag vond plaats in Slot Doddendael in Ewijk. Slot Doddendael (uit 1379) kent een rijkelijke geschiedenis en is sinds 1977 een horecabestemming (bron: https://nl.wikipedia.org/wiki/Slot_Doddendael). Deze mooie locatie biedt alles wat een winterbruiloft nodig heeft. Michael en ik begonnen met het fotograferen van de first look.

Na de first look gingen wij buiten en binnen foto’s maken met het bruidspaar. Langzaam kwamen de eerste gasten binnen, voor ons tijd om even terug te trekken, want Bas en Lieke wilde nog niet gezien worden tot de ceremonie. De ceremonie werd gehouden in een prachtig aangeklede zaal met een open haard en een grote “lamp” vol met kaarsen. Heel sfeervol! Hun ceremonie werd voorgedragen door hun beste vriend en uiteindelijk door de ambtenaar van de burgerlijke stand bekrachtigd.

Een prachtige ceremonie die voor de nodige emoties zorgden met een hier en daar een traan, maar vooral eentje waarbij veel gelachen werd. Kortom een talentvolle ceremoniemeester. Chapeau!

Limburgse vlaai in Gelderland
Aangezien Lieke van Limburgse afkomst is, mocht de Limburgse vlaai natuurlijk niet ontbreken. Geen bruidstaart, maar speciaal door de bakker werd er een heuse Limburgse hart gemaakt. Heerlijk! Voor ons restte daarna nog de taak om groepsfoto’s te maken, sfeerfoto’s en aansluitend de sfeervolle tafels van het diner vast te leggen en tenslotte nog wat speeches. Een leuke dag in een winterse sferen.

Bas en Lieke, bedankt dat wij jullie trouwfotograaf mochten zijn. Uiteraard hopen wij dat jullie tevreden waren over ons.

Foto Wijnands wenst jullie veel geluk! Geniet van elkaar.

Hieronder plaatsen we een kleine selectie foto’s van jullie trouwdag. Wij hopen dat jullie met veel plezier nog terugdenken aan deze dag.

Bruidsfotograaf Limburg | Trouwfotograaf Limburg | Trouwreportage Limburg | Huwelijksfotograaf Limburg | Professioneel fotograaf Limburg | Foto Wijnands | Bruidsfotograaf Ewijk | Trouwfotograaf Ewijk | Slot Doddendael

Reacties

reacties