Bertholet Transport trouwen in een DAF
3 grote reuzen van Bertholet Transport stonden iedereen op te wachten bij Auberge De Rousch in Heerlen. Echter voordat iedereen deze wagens kon bewonderen moest er eerst nog getrouwd worden. Deze 3 reuzen stonden niet in de belangstelling, maar het kersverse echtpaar Boy & Marloes met hun lieve dochter Eva wel.

Auberge de Rousch
De dag begon goed een mooi en warm zonnetje stond hoog aan de blauwe lucht op deze 20ste juli.
Michael en Demi vertrokken naar Kerkrade om de voorbereidingen van Boy vast te leggen, terwijl ik in Rimburg in het ouderlijk huis van Marloes de voorbereidingen van haar en Eva ging fotograferen. Een klein uurtje hebben wij foto’s kunnen maken, want de first look stond al rap gepland. Boy kwam met een grote DAF, hun nieuwste aankoop van Bertholet Transport, aanrijden. Demi mocht meerijden en onderweg al wat foto’s maken in deze reus. Daarna mocht Boy aanbellen en op Marloes wachten. Gelukkig kwam ze snel aan de deur, zodat ze van elkaar konden genieten. Lang kon er niet genoten worden, want het gezelschap moest op pad richting het gemeentehuis van Kerkrade. Alleen moest Marloes nog geholpen worden om in te stappen in die grote vrachtwagen. Ah met een trapladder kom je al ver.

Met de ceremonie in Kerkrade en aansluitend een kerkelijke dienst in de Sint Martinuskerk waren de plichtplegingen gedaan en kon iedereen vertrekken naar Auberge De Rousch waar een heerlijke lunch werd geserveerd in de prachtige en vernieuwde kersentuin.

Mondo Verde
Na de lunch zijn wij met het bruidspaar vertrokken naar Mondo Verde voor het maken van de trouwshoot. Een leuke en gezellige reportage volgde in het park. Het weer sloeg wel om, het werd kouder en mogelijk zou er nog regen vallen. Voor de zekerheid gingen we maar naar de tropentuin om  nog enkele foto’s te maken. Tussendoor buienradar in de gaten houden. Er kwam een melding dat het zou gaan regen. Toch maar besloten om naar de uitgang te gaan. Echter de apps waren niet helemaal accuraat, de regen viel al met bakken uit de lucht. Daar stonden we dan onder het afdak. De planning begon nu wel te knellen, want de taart moest aangesneden worden. Richard besloot om de auto voor te rijden om vervolgens Boy en Michael naar de auto’s te brengen, zodat de rest opgehaald kon worden. Een leuk avontuur hahaha…

Gelukkig hadden we Demi op de juiste plaats, want in de tussentijd dat ik de auto aan het parkeren was en Michael nog onderweg was, werd de bruidstaart al aangesneden. Hectische momenten door een onverwachte regenbui, maar we hebben de foto’s haha… Langzaam kwamen ook al de eerste avondgasten, zodat we daarna aan tafel konden sluiten voor 3 heerlijke buffetten die goed verzorgd waren door Auberge De Rousch. Met goed gevulde buikjes kon iedereen beginnen aan het avondfeest….

Boy & Marloes bedankt dat Foto Wijnands jullie reportage mocht maken. Demi, Michael en ik wensen jullie heel veel geluk! Geniet van elkaar en natuurlijk van Eva.

Hieronder plaatsen we een kleine selectie foto’s van jullie trouwdag. Wij hopen dat jullie met veel plezier nog terugdenken aan deze dag.

Hebben jullie na het zien van deze bruiloft interesse in mij als fotograaf op jullie bruiloft? Neem dan snel contact om op te zien of ik beschikbaar ben op jullie trouwdatum!

Foto Wijnands heeft al meer bruiloften mogen vastleggen in Auberge de Rousch en Mondo Verde:
Mondo Verde met Thomas & Joyce | Landgraaf
Trouwfotograaf Christian & Babette | Mondo Verde

Transportbedrijf op De Locht in Kerkrade

Bruidsfotograaf Limburg | Trouwfotograaf Limburg | Bruidsfotograaf Heerlen | Trouwfotograaf Heerlen | Trouwreportage Kerkrade |  Trouwfotograaf Kerkrade |  Foto Wijnands | Auberge de Rousch | Mondo Verde |

Reacties

reacties